mandag 15. april 2013

Grove banansveler

Det er kjøttfri mandag, og jeg trengte noe raskt og godt til lunsj. Valget falt på grove banansveler/lapper/pannekaker. 

Det ble veldig godt, og både jeg og sambo ble enige om at dette kommer til å bli en gjenganger hos oss. Man kan fint sløyfe å tilsette sukker, særlig hvis du bruker en veldig moden banan - det er nok søtning.

Med Lønnesirup smaker disse fortreffelig
Ingredienser:
1 banan
3 dl melk (soyamelk eller rismelk funker også)
2 dl siktet hvetemel
0,5 dl sammalt grovt hvetemel
0,5 dl havregryn
2 ts bakepulver
2 ts sukker/sukrin eller lignende
Et dryss med vaniljepulver eller 1 ts vaniljesukker
1/2 ts salt
2 ss cocosa olje

Slik gjør du:
1. Bruk en gaffel til å mose bananen
2. Hell over melk og bland
3. Ha alt det tørre i en bolle og bland sammen
4. Ha banan- og melkeblandingen i det tørre, sammen med olje.
5. Rør godt sammen og la det stå og svelle i 15 minutter.
6. Stek på middels sterk varme på begge sider - server med Maple Syrup eller annet du syns er godt. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentaren din!