søndag 3. november 2013

Banalt enkle tips del 9

Sliter du med å få i deg nok grønnsaker i hverdagen? Et hett tips er å bytte ut pastaen med grønnsakspasta du enkelt lager selv!

Jeg bruker som oftest gulrøtter og squash til å lage grønnsakspasta. Du kan selv velge om du vil spise grønnsakspastaen raw eller kokt.

En variant av juliennejern
Det eneste du trenger et er juliennejern. Jeg kjøpte mitt for 129 kroner på Kitchn. Det blir hyppig brukt her hjemme hvertfall.

Slik gjør du det:
1. Bruk juliennejernet til å lage lange strimler av gulrot og squash.
2. Kok opp vann som du gjør når du koker pasta hvis du vil koke grønnsakspastaen. Som sagt funker den bra å spise rå også.
3. Salte vannet litt og vent til det fosskoker før du har oppi grønnsakspastaen. La det koke i 3-4 minutter og hell av vannet. La det renne godt av før du serverer.

Ferdig kokt grønnsakspasta ferdig til servering! Kjempegodt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentaren din!